SBB TelePark - znak na zgradi

SBB TelePark - znak na zgradi

Kompanija SBB nas je angažovala za kompletno obeležavanje enterijera i eksterijera nove poslovne zgrade. Pored izvođenja ostalih radova i specijalnih instalacija u okviru sala za sastanke - izrada ovog spoljašnjeg svetlećeg znaka na fasadi nas je učinila posebno ponosnim.

Idejno rešenje

Nova poslovna zgrada se nalazi u okviru biznis parka u Kumodraškoj ulici i vidljiva je sa svih pristupnih saobraćajnica. Želja tima arhitekata i dizajnera je bila da se dodatno istakne prisustvo njihovog brenda u poslovnom okruženju. Zajedničkim radom i analizom, od nekoliko predloženih izvedbi izabrano je rešenje koje se uklopilo u sve vizuelno-tehničke uslove. Izrada je mogla da počne!

Idejno rešenje
Proizvodni proces

Proizvodni proces

Zadato rešenje kombinuje izradu 3D prosvetljenih slova i podloge od alubonda. Poseban izazov bila je činjenica da je pozicija na koju će se svetleći znak postaviti segmentna fasada izrađena od alubond panela. Potkonstrukcija koja je izrađena za ovu priliku, i koja se nalazi ispod fasade, proračunski obezbeđuje sigurnost nošenja samog znaka dok ne ugrožava termičku i hidro izolaciju samog objekta.

Rezultat

Ispis je postavljen za jedan radni dan. Još jedanput se brižljivo i detaljno planiranje pre samog izvođenja isplatilo i olakšalo rad alpinistima koji su angažovani za ovu montažu. Željno smo iščekivali sumrak da bismo potvrdili ono što smo već znali.

Zaista izgleda odlično!

Rezultat

Tehnologije

Tokom ovoga projekta uglavnom su korišćene navedene tehnologije.

Budžet

Budžet ovog projekta dostupan je na upit.

Materijali

U izradi ovog projekta korišćeni su uglavnom navedeni materijali.

Prijatelji firme čije usluge preporučujemo su PR Recruitment, temporary fences ili maticne celije. Recommendation if you're in need of plastic fencing.