Nagrade za najbrže

Nagrade za najbrže

Kao i svake godine, dodeljuju se odlikovanja za najbrže vozače šampionata. Ove godine, šampionat pod okriljem novog udruženja zaslužuje i nov izgled odličja.

Sve je stvar dizajna

Sve je stvar dizajna

Još jedan projekat u "pet do dvanaest"? Ovoga puta su nam se, pomalo kasno, obratili iz Srpskog automobilskog saveza povodom dodele priznanja za zaslužne vozače u sezoni 2013/14. Godinama unazad su se dodeljivali pehari, plakete i medalje pa je zamisao bila da se uradi nešto malo drugačije, originalnije i lepše. Posle kratkih dogovora i savetovanja - ideja je rođena !

Izrada

Laserski sto dobio je glavnu ulogu. Dizajnersko rešenje je tražilo doslednost u preciznosti i kvalitetu. Posle isecanja pleksiglasa različitih debljina, pristupilo se graviranju pločica sa imenima dobitnika. Paralelno je CNC ruter isecao postolja koja su zatim farbana.

Izrada
Rezultat

Rezultat

Stres sezone pune trka je iza svih takmičara i članova njihovih ekipa. Taj stres zamenilo je zadovoljstvo kada su videli sva priznanja poređana na bini pred početak manifestacije.

Jedno priznanje je drugačije

Ne možemo a da ne pomenemo jedno priznanje čiji su dizajn, značenje i simbolika drugačiji od svih ostalih dodeljenih toga dana.

Vozač koji je na poslednjoj trci sezone imao udes i u borbi sa vremenom izgubio nogu, za svoj doprinos auto-moto sportu dobio je ovo, belo priznanje sa krilima.

Jedno priznanje je drugačije

Tehnologije

BWtehnologije.png

Tokom ovoga projekta uglavnom su korišćene navedene tehnologije.

Budžet

budzet-na-upit.png

Budžet ovog projekta dostupan je na upit.

Materijali

BWmaterials.png

U izradi ovog projekta korišćeni su uglavnom navedeni materijali.